Start collectieve inkoopactie

5 Februari

We gaan starten met een collectieve inkoopactie isolatie voor bodem, vloer, spouw en ramen. We hebben een aantal aanbieders met een goed en betrouwbaar aanbod geselecteerd. Uiteraard beslis je pas nadat je een persoonlijke offerte hebt ontvangen. Tijdens deze avond starten we met de actie en leggen we uit hoe je mee kan doen. De inloop is vanaf 19 uur en je kan dan al de leveranciers spreken die daar met hun stand klaarstaan. 

Tijd: 19.30-22.00 uur
Locatie: Gemeentehuis Wijdemeren (Rading 1)

WEbinar energie zelf opwekken!

Wil je ook zelf energie opwekken? Maar je weet nog niet hoe het werkt? Wat heb je hiervoor nodig en wat zijn de kosten? Meld je dan aan voor het webinar waar we je alles uitleggen hoe je zelf energie kan opwekken.
Tijd: 20.00-21.00 uur
Locatie: thuis/computer

WEbinar: klaar voor de winter

bekijk de opname

Tijdens deze webinar leggen wij alles uit over energiebesparing die je thuis kunt doen. Ook vertellen we alles over huidige subsidies en financieringsmogelijkheden zodat je klaar voor de winter bent.
Tijd: 20-21 uur
Locatie: thuis/computer

Klaar voor de winter!

10 oktober

Wat voor energiemaatregelen kun je thuis nemen? Tijdens deze informatie avond vertellen wij alles over energiemaatregelen en geven informatie over subsidies en financiering. Je kan ook in gesprek gaan met ons  energiecoaches.
Tijd: 19.30-22.00 uur
Locatie: Bibliotheek Loosdrecht

Informatie avond collectieve opwekking

24 September

Geen zonnepanelen op uw eigen dak? Tijdens deze avond leggen wij alles uit over collectieve opwekking. Deze avond gaat het over ons recent project van het dak van de scouting Klaas Toxopeus in Kortenhoef.
Tijd: 20-22 uur
Locatie: De Kwakel 52 Kortenhoef